Segel ASLogo
English / Norsk

Vår visjon:
Fremst i
realisering av
bærekraftig
profitt

Områder:
- Marin
- Miljø og energi
- Opplevelse
- Vekst

Kontorer:
Øyane 11 - Nordfjordeid
Gate 1 nr 119 - Måløy
Borgundvegen 340, Ålesund


Datterselskap:
Segel India

Login Segel ResOp

Trond Haavik

trondTrond Haavik har jobbet i Segel siden slutten av 1994. I ti av disse årene har han vært daglig leder av selskapet. Siden 2006 har han dedikert innsatsen til å være senior rådgiver med hovedfokus på internasjonalisering og markedsintroduksjon av energieffektive bygg.

Det var under hans tid som daglig leder at Segel etablerte Segel Polska i Szczecin i Polen.

Trond ble i 2009 valgt ut som en fem nasjonale prosjektledere til Innovasjon Norge sin spissa satsing på internasjonalisering.

Innen miljø og energi har Trond vært sentral i to IEA-prosjekter (International Energy Agency) sammen med andre eksperter fra flere land. Dette har ført til at Segel nå er invitert inn i nye internasjonale prosjekter. Det ene er initiert av det finske tekniske forskningsinstituttet VTT og det andre er initiert av den Belgiske Passivhusplattformen.

Trond Haavik er siviløkonom fra Bedriftsøkonomisk Institutt og har Master of Business Administration (MBA) fra European Management Program i Spania, Frankrike og U.K. Haavik har tidligere arbeidet med behandling av finansieringssøknader til SND, og som Ass. Markedssjef ved Hydro Aluminium Automotive i München.

Kontakt:

Mobil: +47 908 98 370
E-post: trond@segel.no

Leveranser