Segel ASLogo
English / Norsk

Vår visjon:
Fremst i
realisering av
bærekraftig
profitt

Områder:
- Marin
- Miljø og energi
- Opplevelse
- Vekst

Kontorer:
Øyane 11 - Nordfjordeid
Gate 1 nr 119 - Måløy
Borgundvegen 340, Ålesund


Datterselskap:
Segel India

Login Segel ResOp

Om oss

Segel AS er morselskapet i Segel Gruppen som i dag består av selskapene Segel AS, Segel India Pvt. Ltd og International Workforce AS.

Segel er et bedriftsrådgivningselskap med spesialkompetanse innenfor strategi- og forretningsutvikling, markedsutvikling og internasjonalisering, innovasjon, prosjektledelse og kvalitetssikring.

Segel AS har kontor på Nordfjordeid, samt i Måløy og Ålesund. I tillegg har vi samarbeidende rådgivere lokalisert i Szczecin, Polen. Alle våre rådgivere har lang erfaring innen industri, handel og servicenæringer. De er rekruttert fra næringslivet, og har jobberfaring fra nasjonal og internasjonal forretningsvirksomhet. Gjennom systematisk fokus på kompetanseutvikling og praktisk tilrettelegging kan vi innenfor vår organisasjon tilby et svært faglig kompetent management miljø til våre oppdragsgivere. I tillegg til dette har vi et utstrakt nettverk av rådgivere nasjonalt og internasjonalt som vi arbeider sammen med. Vi besitter gode språkkunnskaper i polsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk og engelsk.

Med fokus på handlingsorienterte strategi- og utviklingsprosesser, vil Segel være en kompetent partner på nyskaping, forretningsutvikling og entreprenørskap.